Honda szivattyú

Honda szivattyú mindenféle alkalmazásra

Az általános célú szivattyú mellett, vannak könnyű és nagynyomású termékek is a piacon. A tartós, megbízható Honda szivattyú számos kihívásra készen áll. A mini-GX négyütemű motorral felszerelt WX sorozatú víztelenítő szivattyúk könnyűek és praktikusak, ideálisak a háztulajdonosok, kertészek és csónakosok számára.

Nagy teherbírású WB sorozat modelljei GX motorral és járókerékkel, valamint teljes vázvédelemmel rendelkeznek. Ráadásul nagyszerű értéket is képviselnek. A WH Honda szivattyú sorozat tökéletes a nagy nyomást igénylő alkalmazásokhoz, mint például a locsolók vagy a fúvókák. Ezek a szivattyúk könnyűek és kompaktak, így hordozhatóak.

A lehetséges alkalmazások közé tartozik az öntözés és a tűzoltás, valamint a nagy távolságokra történő szivattyúzás. A nagynyomásúak tökéletesek az olyan alkalmazásokhoz, mint a szórófejek, kompaktak, könnyen indíthatóak és rendkívül megbízhatóak. A kereskedelmi minőségű Honda szivattyú GX sorozatú, felső szelepes motor csendes működést biztosít, kiváló nyomatékkal és kiemelkedő üzemanyag-hatékonysággal.