állatszállító

Hasznos kiegészítő az állatszállító

A növénytermesztés mellett, az állattartás is nagy népszerűségnek örvend hazánkban. A környezeti feltételek adottak, hogy kiváló minőségű élelmiszer előállítás történjen a földeken, amikkel a jószágok lesznek táplálva. Természetesen fontos, hogy minden kényelmi feltétel adva legyen a biztonságos munkavégzés, tenyésztés érdekében. A négylábúakat időnként nagyobb távolságokon belül kell költöztetni, amihez az állatszállító pótkocsi nyújt hatékony segítséget.

Ez teljesen elengedhetetlen, a gyors és biztonságos fuvarozás érdekében. Legyen szó sertésekről vagy szarvasmarhákról, a gigafarm.hu oldalon találunk olyan állatszállító utánfutókat, amelyek nem okoznak csalódást. A gyártók nagyon komoly óvintézkedéseket tettek meg annak érdekében, hogy az állatok és gazdáik se sérüljenek meg a művelet során.

A csúszásmentes rámpával és padozattal ellátott, belül biztonsági korláttal felszerelt egy- vagy kéttengelyes állatszállító raktere 2 részre osztható. Minden helyzetben figyelni kell, hogy a szerkezetek ne legyen túlterhelve, különben magas a szerkezeti sérülések kockázata. Az állatszállító esetében a gyorsaság is meghatározó tényező.

Csak a meghatározott sebességgel szabad közlekedni vele a közlekedésbiztonság érdekében. Legyen szó adásról vagy vételről, esetleg áttelepítésről a lehetőség adott, hogy egyszerűen megoldható legyen a feladat. Csupán az állatszállító szükségeltetik hozzá. A nagyobb gazdaságok esetén teljesen elengedhetetlen ennek a szerkezetnek a megléte. Amennyiben komolyan akarunk foglalkozni tenyésztéssel, történjen meg első lépésben a pótkocsi beszerzése.