használt üzleti laptop

Használt üzleti laptop kezdő vállalkozásnak

Egy induló vállalkozásnak fontos, hogy költséghatékony legyen és ne fizessen azért, amire nincs feltétlenül szüksége. De éppen így tudnia kell költeni arra, mi elengedhetetlen a működéséhez. Mára a számítógép minden végnél megkerülhetetlen munkaeszköz, így nem mindegy, hogy milyet és mennyiért veszünk.

Szerencsére, a használt üzleti laptop számlázva, 1 év garanciával elérhető a piacon. A legtöbb számítógépgyártó laptop kínálatában megtalálhatóak a hétköznapi felhasználásra szánt modellek mellett, az üzleti világnak kínált gépek is. Ezek külsejükben sokszor nem különböznek a konzumer piacra szánt daraboktól, ám olyan paraméterekkel bírnak, ami fontos, ha munkaeszközről van szó.

A Lenovo (korábban IBM) ThinkPad sorozatának bizonyos modelljeiben például olyan megerősített váz (Rollcage) található, ami képes elnyelni egy ember testsúlyát is, ha rááll. Továbbra is használható marad, ez pedig minden pénzt megér egy céges gép esetében. A használt üzleti laptop tehát jó választás lehet, ha spórolnánk az induló költségekkel.