Samsung tablet

Galaxy S6 Samsung tablet

A különféle elektronikai eszközök közül már nemcsak egyet-egyet használunk, mivel az figyelhető meg, hogy mindenkinek van legalább egy mobilja, laptopja és olykor még táblagépe is. A Galaxy S6 Samsung tablet munkavégzésre is alkalmas lehet.

Az eszköz 10,5” kijelzőt kapott, aminek felbontása 1600 x 2560 pixel. Az Android 9.0-es operációs rendszernek köszönhetően, lehetőségünk van az arra támogatott eszközökkel Bluetooth-on kapcsolódni, például kijelzőkkel és TV készülékekkel.

Így egy prezentáció megtartására remekül használható ez a kis készülék. Ugyanis az előadás alatt végig foghatjuk a Samsung tabletet, hiszen az eszköz mindössze 420 g. Ezáltal pedig egyszerűen tarthatjuk a kezünkben az irányítást, illetve váltogathatunk a prezentáció diái között. A Galaxy S6 Samsung tablet ujjlenyomat olvasóval és intelligens ceruzával is fel van szerelve.

Természetesen a márkához híven, a kamera sem utolsó, amiből 13 MP elsődleges, illetve szelfi példányt is találhatunk. A hosszú üzemidőért pedig a 7040 mAh akkumulátor felel.