Fruit of the loom póló

Friut Of The Loom póló a melegebb napokra

A rövid ujjú felső ma már minden ember szekrényében megtalálható, hiszen alapviselet. A Fruit Of The Loom póló szuper döntés lehet, ha egy újabb ruhadarabbal szeretné frissíteni a ruhatárát. Az olasz tervezésű termék 100 % minőségi pamutból készül, ezért kényelmes viselet a mindennapokra.

Könnyed, elegáns ruházat és nagyon jó légáteresztő, így a forró nyári napokra nagyszerű választásnak bizonyul. A Fruit Of The Loom póló válla és a nyaka dupla varrással van elkészítve, ennek a megerősítésnek köszönhetően pedig megtartja a formáját és a gyakori mosás által sem nyúlik ki. Az anyaggal egyszínű gombok segítségével lehet változtatni a dekoltázs méretét. Bő színválasztékban és többféle méretben is elérhető, így mindenki megtalálja a leginkább megfelelőt. Egyedi és magabiztos megjelenést biztosít a viselőjének a szabadidős tevekénység során és a munkahelyen is.

Gépi hímzésre is teljes mértékben megfelel, hiszen könnyen ráilleszthető bármilyen céges logó. Ha egy minőségi ruhadarabot szeretne a cége vagy csapata népszerűsítésére, válassza a Fruitm Of The Loom pólót!