Falhorony marók többféle változatban

Falhorony maró állítható vágási mélységgel

A régi épületekben nagyon elavultnak számít mai szemmel az a technológia, amit anno alkalmaztak az elektromos rendszerek kialakítására. A régi vezetékek veszélyesek lehetnek, ezért egy felújítás alkalmával fontos az elektromos hálózat felújítása is.

Új és régi épületek esetén is a falhorony maró lesz a megfelelő választás a vezetékek, csövek helyének a kialakítására. A megfelelő kezekben minimális az esély a balesetre, a nagy fogantyúnak köszönhetően, amivel precízen lehet irányítani a szerszámgépet.

Ezen kívül lágy indítású motorral van felszelve. Ez azért kiemelendő a falhorony marók esetében, mert így akár hosszabb időn keresztül is biztonságosan üzemeltethetőek, miközben mindvégig hatékony teljesítményre számíthatunk munka közben.

Hogyha mélyebb vágásra van szükség, akkor érdemes figyelembe venni először a fal vastagságát. A vágási mélység állíthatósága még egy pozitív tulajdonsága a falhorony maróknak. Az elektromos vezetékek így tökéletesen elvezethetőek a falban és nem lesz szükség kábelcsatornázásra, ami esztétikai és gyakorlati szempontból is rossz választásnak számít.