esküvői smink

Esküvői smink az álmok alapján

Alapesetben csak egyszer megy egy nő férjhez az életében, vagy legalábbis erre vágyik, de az biztos, hogy már a gyerekkorban kialakul erről egy olyan álomkép, amit egészen a felnőttkori megvalósításig dédelgetnek. Minden részlet fontos és kiemelt hangsúlyt kap. Nincs ez másképp az esküvői smink megannyi változatával sem.

Nincs időrendi sorrend, nincs szabály arra, hogy a ruha a központi kérdés vagy éppen a helyszín. Valahogy egymás után, szinte kéz a kézben jár a vágy és a megvalósítás. Egy azonban biztos, az esküvői smink szinte ékszerként hat, éppen ezért a nagy nap előtti próba fontos lépés ahhoz, hogy felszínre hozza a hölgy olyasfajta kisugárzását, ami rejtve marad a hétköznapokon.

Legyen a kívánság csillogás vagy teljes visszafogottság, esetleg buja vagy szenvedélyes tekintet, a megfelelő szakember egy előbeszélgetés során már tudja, hogy mi hozza ki ezt az arából, milyen árnyalatokat érdemes használnia. Az esküvői smink akkor lesz tökéletes, ha a tükörbe nézve meglátja igazi önmagát, ha csillogó szeme elárulja, valóban ezt kereste.

Nem elég, ha csak a csipkével átszőtt ruhájához illik az elegánsan elkészített makeup, mert annak az ékszerekkel, a díszlettel és annak színeivel is harmonizálnia kell. Persze egy fátyol vagy egyéb kiegészítő is mást hangsúlyt ad, mint ahogy a frizura stílusa és színe, de az esküvői smink színeit befolyásoló számtalan tényező is meghatározza. Éppen ezért kiemelten fontos, hogy olyan szakemberre bízza magát, aki már a próbán is bizalmat sugároz.