Dulux festék

Dulux festék Pigment Pro formulával

A Dulux az egyik legismertebb festékgyártó cég. A széles termékkínálatában garantáltan megtalálja mindenki a számára ideális árnyalatú víz- vagy olajfestéket. Tartós színei több év múlva is hűen tükrözik a stílust és a kiváló minőséget. A legkedveltebb Dulux festék, a Nagyvilág Színeivel most a Festékaréna webáruházban is megtalálható, méghozzá remek áron.

Kedvére válogathat a színek közül, amelyek a Pigment Pro formulának köszönhetően csúcsminőségű színezőanyagokkal készülnek és optimális koncentrációt biztosítanak a tartós fedéshez. A kivételes fedőképesség mellett, a Dulux festék a mosásállóságról is ismert. Az ecsettel vagy hengerrel felvitt falfesték 1-2 rétegben javasolt, mintegy 4-6 órás száradási idővel.

Természetesen más termékekhez hasonlóan, a Dulux festék esetében is alaposan ki kell mosni használat után az eszközökből a tömény festéket. Természetesen ez érvényes az olajfestékre is, ahol a víz helyett oldószerbe kell mártani az ecseteket és hagyni pár napig, hogy alaposan kiázzanak. A fal és más felületek kezelésére való festékek tárolása is komoly szabályokhoz igazodik, fénytől és hőtől távol kell tartani és nyílt lángot nem szabad használni a közvetlen környezetben.

A Dulux festék korábban említett termékcsaládja most 56 új árnyalatot kínál a színek szerelmeseinek, ráadásul könnyen le lehet mosni, amennyiben pecsétfoltok vagy szennyeződések kerülnének rá. Ismerje meg a csodás árnyalatokat és válogasson kedvére, majd rendeljen, mert a minőség mindegyik esetében adott!