Pedrollo JSWM 2AX

Az önfelszívó Pedrollo JSWM 2AX szivattyú kiemelt minőséget képvisel

Az öntözőrendszerek szíve a hálózatba vizet juttató és keringető szivattyú. A teljesítményétől függ a hatékony vízleadás, az egyik méltán növekvő népszerűségnek örvendő kerti típus a Pedrollo JSWM 2AX, ami tiszta víz szállítására alkalmas, vagyis nem tartalmaz sem koptató részecskéket, sem pedig az alapanyagra esetleg károsan ható kémiai elemeket.

A Pedrollo JSWM 2AX elektromos önfelszívó szivattyú, ami akár levegőt tartalmazó folyadék szállítására is bevethető. A használata egyszerű, kiválóan alkalmas háztartási célokra is, az öntözés mellett, főként amennyiben automatikus vízellátó rendszerről van szó és a tartályok kicsik, esetleg közepes méretűek.

Zárt helyre kell telepíteni a készüléket és védeni kell az időjárás viszontagságaitól. A teljesítménye 1100 W, a szállítási kapacitása pedig 70 liter percenként, vagyis 4,2 köbméter, óránként. Az emelőmagassága maximum 58 méterig terjed. A Pedrollo JSWM 2AX, a szaküzletek mellett, beszerezhető a komfortszerelvenyshop.hu webáruház palettájáról is.