Az M4 sport idén nyáron is aktualitásokkal szolgál

A Labdarúgó Világbajnokság közeledtével azok is szívesen ülnek le a TV elé, és követik az eseményeket, akik az év fennmaradó részében nem igazán érdeklődnek a foci után.

Az M4 sport közvetítéseivel garantáltan nem fog lemaradni semmiről. Hívja át a haverokat, foglaljanak helyet a televízió előtt, és egy kellemesen hideg sör társaságában támogassák a kedvenc csapatukat! A feledhetetlen élmény nem marad el. Az sem probléma, ha a bokros teendői nem engedik meg, hogy a meccs vetítési idejét elérje, hiszen az M4 sport programjai rengeteg ismétléssel szolgálnak, akik sajnos lemaradnak az élő közvetítésről. A labdarúgás nem tartozik a kedvenc sportjai közé, ám szívrepesve várja a következő F1 futamot?

Az M4 sportra ebben az esetben is nyugodt szívvel számíthat, hiszen itt az autóversenyzéstől kezdve műkorcsolyás versenyekig, mindent megtalálhat, ami szem-szájnak ingere. Ha meghagyja az elérhetőségét a honlapunkon, értesítéseket küldünk e-mailben az aktuális műsorokról, így biztosítva a maximális elégedettséget.