gyantagyöngy

A természetes és pazar gyantagyöngy

A természetes ékszeralapanyagok egyre keresettebbek, hiszen ma már a kiegészítőinket, ruháinkat is a fenntarthatóság jegyében választjuk. A természetessége mellett, a gyantagyöngy gyönyörű és roppant könnyen használható alapanyag a karkötők, nyakláncok és fülbevalók készítéséhez.

A környezettudatos alapanyagok választása nem von maga után megalkuvást, hiszen ezek az organikus gyöngyök remekül mutatnak, ugyanakkor rengeteg színben megtalálhatóak. Ezen tulajdonságok igazán elragadóak, azonban arról sem szabad megfeledkezni, hogy a gyantagyöngy fajtái könnyűek, így az ebből készült kiegészítők viselése kellemes.

A gyongyekszerbolt.hu webshopban a 8 milliméteres nagyságú, gömb alakú gyöngyök rengeteg színben vannak jelen, ezért bármilyen, stílusú ékszer elkészíthető belőlük. Itt ugyanakkor 9×7 milliméteres virág formájú gyantagyöngy variációk is kaphatóak, amelyekből valóban kifinomult, lágy megjelenésű csecsebecséket lehet alkotni.

Természetesen a virágok is jó pár árnyalatban sorakoznak a polcokon. Azt már tudjuk, hogy szépek, naturálisak és könnyűek, valamint azt, hogy hol lehet ezeket jó árban beszerezni, de arról se feledkezzünk meg, miszerint a gyantagyöngy szinte teljes egészében kopásálló, vagyis maximális ellenállósággal számolhatunk az esetükben.

A tartósság pedig egyáltalán nem elhanyagolandó szempont az ékszerek esetében, legyen szó egy fantasztikus karkötőről, amit magunknak készítünk, vagy egy csodálatos nyakláncról, amit elajándékoznánk. Láthatjuk, hogy a gyantagyöngy valóban pazar ékszeralapanyag.