méhpempő

A méhpempő fogyasztása előnyös

Az emberi szervezetnek nagyon előnyös, ami számtalan módon meg is mutatkozik. A méhpempő támogatja a fizikai aktivitást, javítja a memóriát, nyugtatja az idegrendszert, hozzájárul a méreganyagok eltávolításához és elősegíti a sebgyógyulást. Közel 150 féle biológiai anyagot tartalmaz.

Az összetevői között zsírok, fehérjék, cukrok, nyomelemek, enzimek, vitaminok és ásványi anyagok vannak. A fehéres színű, zselés állagú készítmény bevitele napi szinten ajánlott.méhpempő  A méhpempő csak akkor bizonyul eredményesnek, ha reggel éhgyomorra, vacsora után pedig 1-2 óra elteltével fogyasztja. A hatékonyabb felszívódás érdekében a nyelv alá kell helyezni, majd ott tartani néhány percen keresztül és végül lenyelni. Kúraszerű fogyasztása mindenkinek ajánlott, hiszen nem vált ki allergiás reakciót.

Ha gyógyszeres kezelés alatt áll, akkor is bátran alkalmazhatja, hiszen támogatja a tabletták hatóanyagainak a felszívódását. A méhpempő tárolása hűtőben vagy hideg kamrában történjen! Lefagyasztani semmiképp sem ajánlott, így a mélyhűtőt kerülni kell!