bontókalapács

A korszerű bontókalapács alkalmazásával a munkavégzés megkönnyíthető

Lakásfelújítás és bizonyos kültéri munkálatok alkalmával, esetenként szükség van a régi elemek, falak eltávolítására. Erre szolgál a bontókalapács, amiből nagy kínálat áll az érdeklődők rendelkezésére a trgszerszam.hu webáruházban, ahol kedvezményes feltételek mellett megvásárolhatóak olyan neves cégek termékei, mint például az AB, a Scheppach, a GÜDE és a DeWalt.

Mindegyik, ezen a webhelyen árusított bontókalapács magas minőséget képvisel és ennek köszönhetően, intenzívebb igénybevétel mellett is időtállónak bizonyul. A komolyabb kialakítású berendezések ipari használatra vannak tervezve, az otthoni időnkénti munkavégzéshez elegendő beszerezni a kevesebbe kerülő, egyszerűbb darabokat is, mint amilyen a jó árfekvésű Scheppach AB 1600 jelzéssel ellátott modell.

Ennek a karcsú formája lehetővé teszi a nehezen hozzáférhető, szűk helyeken is a hatékony bontást. Ez a bontókalapács 47 Joule ütésenergiát fejt ki, az ütőegysége pedig masszív és erős, az elemei szigeteltek, a munkavégzés közben keletkező por nem fog bejutni a gép belsejébe.