csipkebogyóolaj

A csipkebogyóolaj hihetetlen eredményeket produkál

Az ápolt bőr fontos és nem csupán a hölgyeknek. Hogy az arc és a test felszíne is egészséges legyen, ajánlott a bőrregeneráló csipkebogyóolaj alkalmazása. Méghozzá azért ezt a terméket kell választani, mert ez egy csodatévő természetes növény. Ugyanis A-, C-, E-vitaminokban és gyulladáscsökkentő zsírsavakban gazdag, emellett hidratál és antioxidánsokkal tölt fel.

Segít enyhíteni az előrehaladott kor olyan jeleit, mint a ráncosodás vagy a pigmentfoltok. A csipkebogyóolaj csökkenti a pórusok méretét, ragyogóbbá tesz és feszesítő hatású. Tapasztalatok alapján, még a terhességkor felszínre kerülő striák halványításával is felveszi a harcot.

Amennyiben UV sugarak okoztak nekünk a kárt, ez a termék az ellen is sikeresen küzd. Igen gyorsan felszívódik, így könnyebben bejut a bőrünk mélyebb rétegeibe, ahol támogatja a sejtek felszívódását. A csipkebogyóolaj bőrregeneráló, csökkenti az irritáció mértékét, kezeli a pattanásokat, erősíti a gyenge körmöket, hajregeneráló és még sorolhatnánk, mert annyiféle pozitívuma van.