bronz heets

A bronz heets egyedülálló dohánykellék

Egyre többen veszik igénybe a hevítőrúd támogatását ahhoz a törekvésükhöz, hogy megszabaduljanak káros szokásuktól, a dohányzástól való függőségtől. Ennek elegáns módját biztosítja a bronz heets tok, egyedi megjelenésével és különleges designjával. Ez egyedülálló dohánykellék a piacon, köszönhetően a nem mindennapi kidolgozásának, a kézi összeállításnak.

Az Iqos mellé kiváló kiegészítő, hiszen egyszerűen, átpakolás nélkül használható. Rejtett mágneses záródású bronz heets, amiből Adami Stefano márka kapható a hevitorudaruhaz.hu webshopban. Az ára mindössze 1690 Ft, tehát az anyagi feltételek szintén kedvezőek.

Nagyon gyors a kiszállítás, hiszena hétköznap 13.00 óráig leadott rendelés már másnap átvehető. A forgalmazó 15 nap pénz-visszafizetési garanciát vállal a termékre. Ez a különleges mintázatú bronz heets tetszetős kiegészítő a stílusos embereknek. Érdemes ezt választania, amivel bárhol nyugodtan megjelenhet, nem fog szégyent vallani. Bár nehéz a függőségről leszokni, ezt tehetjük elegánsan is.