bicikli sisak

A bicikli sisak viselése megelőzi a bajt

A kerékpározásnak hagyománya van, emellett továbbra is igen népszerű közlekedési, sportolási és túrázási mód napjainkban is. A bringa kiválasztását követően, ajánlott a maximális biztonság érdekében bizonyos védőfelszereléseket is beszerezni, mint amilyen a térd- és könyökvédő, illetve a bicikli sisak.

Ez utóbbi számos kivitelben és színben található meg a felhasználóbarát koliken.hu webáruházban, akárcsak az erre a tematikára szakosodott üzletek kínálatában. Vásárlás esetén az érdeklődő fejmérete dönti el, hogy mekkora bicikli sisak a leginkább megfelelő, az XS és az S leginkább a gyermekeknek való, az M, az L és az XL pedig a felnőtteknek. Viselése megelőzi az esetleges fejsérüléseket vagy csökkenti annak mértékét.

A korszerű, ilyen jellegű fejfedők számos színben lelhetőek fel, a belsejük pedig habosított műanyag microshell borítású, a minél magasabb kényelem érdekében. A minőségi bicikli sisak jól szellőzik, a süllyesztett nyílásoknak köszönhetően, valamint a speciális állógyűrűkkel tökéletesen rögzíthető.